Search This Blog

Thursday, January 6, 2011

an other free hand mani




what i was trying to do last nighte : my second free hand design only with acrylic paint (including the base color)

5 comments:

  1. Deja e o evolutie marcanta! Felicitari, inveti foarte repede! Cum folosesti acrilicul pe unghii? ... adica sa si tina, nu sa se stearga de la prima spalare pe maini.. :)

    ReplyDelete
  2. multumesc
    vopseaua pe care eu am aleso este diluabila cu apa dar dupa uscare este rezistenta la apa si chiar daca nu as folosi lac tot ar fi rezistenta doar ca este foarte mata iar lacul ii da stralucire...in rest apa nu o poate sterge(m-am chinuit sa fac asta si am apelat la acetona)

    ReplyDelete
  3. cele ce se duc la apa sunt de tip tempera acrilice si sunt la 15/20 lei 12 tuburi asta incercam sa explic cuiva pe forum astazi ca exista diferenta intre acrilice si ca ceea ce are ea sunt acele tempera :)

    ReplyDelete
  4. Aha :-? Interesant. Mi-ar placae si mie sa ma joc cu asa ceva, dar nu stiu cum se impaca cu unghiile naturale.. nu m-as risca totusi..

    ReplyDelete
  5. cred ca nu ar fi o problema daca ai aplica un base coat intai (evetual strat dublu) deoarece ele nu par sa patrunda in unghie (sunt precum lavabilul)cred ca sunt mai putin daunatoare decat lacul de unghii sincer ...nu au miros ...e o placere sa te 'joci cu ele' plus ca se curat foarte repede cu acetona nu freci ca la un lac de unghii normal.

    ReplyDelete