Search This Blog

Saturday, March 26, 2011

just a simple free hand manicure

3 comments:

  1. Buna! Unghiile tale sunt foarte foarte frumoase!
    As avea si eu o intrebare daca nu te superi... Unde gasesc oja speciala pentru Konad sau ce oja folosesti tu pentru Konad? Toate cele pe care le-am incercat eu nu sunt destul de aprinse. Multumesc anticipat!

    ReplyDelete
  2. multumesc deea ... oja konad o poti lua online de la www.micmag.ro dar pretul ojelor konad mi se par destul de piperate ...eu am luat un set de oje pentru stampilat de la http://cosmetic-style.ro/ la 49 lei care este ok incoparabil cu konad dar raportat la pret foarte ok si ar mai fi http://sergal.ro/mag/index.php?p=p_48&sName=lac-pt-stampila pe care nu le-am testat dar fetele sunt multumite de ele ...in rest...merg foarte bine si cu oje normale dar foarte pigmentate si mate de regula...daca esti din bucuresti in magazinul obor exista un stant unde se vand produse konad dar nu prea ai ce alege sincer ...daca mai ai alte intrebari te pot lamuri
    Diana

    ReplyDelete
  3. Multumesc frumos pt raspuns. Cred ca o sa achizitionez si eu setul acela pe care l-ai cumparat si tu daca tu esti multumita. Multumesc inca odata. O zi frumoasa!

    ReplyDelete